کد خبر 1201054
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ - ۰۴:۲۱
هنگام تهیه و پخت غذا چه نکاتی باید رعایت شود؟

رییس گروه بهبود تغذیه نکاتی را برای تهیه و پخت هر چه بهتر غذا ارائه داد.

به گزارش مشرق، لشکر بلوکی رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان  گفت:رعایت اصول بهداشتی در آماده سازی، تهیه غذا و پخت صحیح آن ضروری است.

او ادامه داد:بیماری‌های منتقل شده از غذا به دلیل تولید سم توسط باکتری‌ها معمولا با تب، استفراغ و یا اسهال همراه است به ویژه در گروه‌های آسیب پذیر مانند، کودکان زیر ۵ سال، زنان باردار ،سالمندان و کسانی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند.

لشکر بلوکی با بیان اینکه مصرف غذاهای آلوده با عوارض جدی ممکن است همراه باشد افزود:هنگام آماده سازی و طبخ غذا رعایت نظافت فردی (شستن دست‌ها و..) و تمیز نگهداشتن ظروف، چاقو، تخته‌های خردکن ضروری است.

بیشتر بخوانید

ردپای انحصار در سفارش آنلاین غذا

او گفت:انواع مواد غذایی خام را که ممکن است آلوده باشند از مواد غذایی پخته شده و آماده مصرف جدا نگه دارید.

وی افزود: مواد غذایی فساد پذیر مانند گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، فرآورده‌های شیری، سس‌ها ،غذاهای مایع مثل آبگوشت را در یخچال و یا فریزر نگه داری کنید.

لشکر بلوکی گفت:در انواع روش‌های پخت مانند، آبپز کردن، سرخ کردن، بخار پز کردن، تنوری کردن، رعایت درجه حرارت مناسب و زمان کافی برای پخت کامل، ضروری است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 1
  • راستگو IR ۱۹:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    8 0
    گرفتا ی ملت از نفهمی تعدادی زیاد مردم است که شعور ندارند.
    • عبدالله مومن IR ۱۱:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
      0 0
      یرای تهیه غذا و پخت آن . نیاز به پول و شکم گرسنه است و بس !!! هههههههههههههههههه
  • fatemeh IR ۰۱:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    9 0
    خوب شد گفتی نمیدونستیم تا حالا چیکار کنیم الان مشکلات این ملت تمیز نگه داشتن چاقو یا تخته گوشت نی
  • IR ۱۳:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    1 0
    با سلام خدمت کارشناس محترم و مشرق نیوزدست شما درد نکنه به خاطر نکات بهداشتی وتغذیه ای که در خبر ها می گدارید می خواستم از کارشناسان خواهش کنم که به فروشگاههای زنجیره ای ،سوپر مارکت ها تذکر دهید چرا انواع سس های مایونز وسس ماست در یخچال گذاشته نمی شود و اکثرا توی قفسه ها می بینم وقتی هم بهشون یاد اوری می کنیم میگن کار شناس بهداشت گفته اشکالی ندارد ما متوجه می شویم برای اینکه بگوید به تو ربطی ندارد این حرف را می زند مگر نه اینکه پایه اصلی سس مایونز تخم مرغ است ویا سس ماست آیا ما ماست را در یخچال نمی گذاریم. من که خود م هر جا که سس ها در یخچال نباشد خرید نمیکنم
  • فاطمه شریفی IR ۱۳:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    0 0
    احسنت
  • ههه IR ۱۷:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    1 0
    چرت و پرت نگین ترو خودا

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس